Modul Mathzier Digital Bantu Anak belajar Dengan Rakaman Video, Nota dan Latih Tubi

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Sejak dari tahun Mac 2020, kita telah melalui lockdown, PKP, PKPP,PKPB,PKPD dan sekarang melalui fasa-fasa pula. Dalam tempoh ini, anak-anak hanya bersekolah secara bersemuka beberapa bulan sahaja, dan lebih banyak belajar secara PdPR.

Persekolahan telah mula di beberapa negeri. Lagi merungsing, kes masih tinggi di seluruh negara 😢

Semua maklum, belajar di rumah tidak sama seperti belajar berdepan di sekolah. Memang diakui ada murid tertinggal dalam pelajaran dan silibus tidak dapat dihabiskan dengan baik.

Ramai ibubapa tak sempat nak bantu anak belajar di rumah. Dan yang ada masa pun tidak pandai nak jelaskan tentang satu-satu subjek.

Mereka faham, tapi nak memberi faham pada anak tu mereka tiada skill itu.

Sebab itu Cikgu Fadli buat Modul Mathzier dalam bentuk digital ini. Modul digital ini ada kelebihan yang best iaitu ada rakaman video topik by topik seperti dalam buku teks.

 

1. Video pengajaran setiap topik. Satu bab ada 6-14 video pengajaran, bergantung pada bab.

2. Ada nota lengkap yang boleh dirujuk, diprint out dan dijadikan bahan rujukan. Tampal kat meja belajar anak-anak memang sesuai.

3. Ada modul latih tubi beratus-ratus soalan yang dibina berdasarkan buku teks lengkap dengan skema. Soalan dalam modul latih tubi ini berbeza dengan buku fizikal Mathzier tu ya.

Tonton video, rujuk nota, terus buat latih tubi. InsyaAllah anak-anak lebih cepat faham.

Satu bab cuma RM50. Beli kombo 2 set jimat RM15. Jika beli full set (6 bab) jimat RM100.

Dapatkan di link di bawah ya

Nota : Ini adalah produk digital dalam bentuk pdf dan video. Ianya diemelkan ya. Yang Mathzier Fizikal untuk latih tubi tu yang lain ya.

Modul digital Mathzier ini HANYA untuk murid Tahun 4,5 dan 6 sahaja. Untuk Tahun 4 dan 6 lengkap ada 6 bab. Tahun 5 ada 2 bab untuk silibus baru, lengkap 6 bab untuk silibus lama.

#MFSEmpire #mathzier
– Jom support pembelajaran anak-anak di rumah –

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah! Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? https://www.youtube.com/shorts/NxY4rFj-an0 Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkib