Modul Mathzier Digital adalah modul paling sukar Cikgu Fadli pernah hasilkan

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Modul Mathzier Digital adalah modul paling sukar Cikgu Fadli pernah hasilkan. Ia memakan masa, tenaga dan memenatkan.

Bayangkan nak siapkan 6 bab makan masa setahun lebih. Tapi hasilnya sangat memuaskan hati beliau. Tengoklah feedback yang diterima, ibubapa pun gembira.

Modul Mathzier Digital ni lengkap dari kulit ke kulit. Cikgu Fadli ajar semua topik yang ada dalam buku teks dari awal sampai akhir.

Kekuatan utama Modul Mathzier Digital ada pada rakaman video pengajaran dari Cikgu Fadli sendiri untuk setiap bab.

Ada pula nota lengkap yang boleh dijadikan rujukan, boleh di print out dan tampal kat meja bacaan. Modul latih tubi beratus-ratus soalan juga disediakan lengkap dengan skema jawapan.

Rakaman video boleh di tonton bila-bila masa, boleh diulang tayang seberapa banyak yang mahu, berpandukan pula dengan nota lengkap, terus buat modul latih tubi.

InsyaAllah anak-anak akan dapat memahami dengan baik setiap topik yang diajar.

Ada cara tau nak belajar guna Modul Digital Mathzier. Jangan main tonton semua video gitu. Kurang berhasil. Contohnya kalian beli Bab 1 Modul Mathzier Digital Tahun 4. Ada 12 video.

Cara yang betul nak belajar macam ni :

1) Tonton satu atau dua video sahaja.
2) Rujuk nota berkaitan dengan video yang ditonton.
3) Terus buat latih tubi dalam Modul Mathzier Digital berdasarkan topik yang dipelajari.
4) Tak faham, ulang tonton video, rujuk nota dan semak jawapan dengan skema yang diberi.

Esok atau lusa, sambung video seterusnya pula. Ulang step di atas. InsyaAllah, cepat faham. So, 1 bab Modul Mathzier Digital boleh dihabiskan dalam masa sekitar dua minggu hingga sebulan.

JANGAN tonton semua sekali dan buat semua sekali terus. Kurang berkesan gitu dan membebankan anak.

Satu bab RM50.
Kombo dua bab RM85. Jimat RM15.
FULL SET Bab 1 – Bab 6 cuma RM200.
Bab 6 pula cuma RM30 sahaja.
Jimat banyak jika ambil semua bab.

Cuba dulu satu atau dua bab. Kalau sesuai dengan anak, anak-anak mudah faham dan serasi, teruskan dengan bab seterusnya pula.

Nota dan modul latih tubi pula boleh diulang cetak seberapa banyak yang suka. Buat sampai lebam. Sampai betul-betul power. Gituh!

Bagitahu kawan-kawan lain juga tentang Modul Mathzier Digital yang best ni ya. Kami percaya mereka juga tercari-cari modul terbaik untuk membantu anak-anak mereka dalam pelajaran terutamanya subjek Matematik ini.

Info Penting:
Bagi tahun 4 ada Bab 1,2,3,4,5 dan 6
Tahun 5 bab 1 dan 2 sahaja.

Berikut adalah senarai bab dalam Mathzier Digital:

mathzier

mathzier

mathzier

mathzier

mathzier

mathzier

mathzier

mathzier

mathzier

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah! Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? https://www.youtube.com/shorts/NxY4rFj-an0 Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkib