cikgu-fadli-online


Modul Petikan Ringkas Tulisan dan Tanda Baca

Cikgu Zubaidah Musa

mathzier

Oleh: Cikgu Zubaidah Musa

Assalamualaikum.

Sekolah-sekolah cikgu ada jalankan Program Bijak BM(PBBM)? Program ini dilaksanakan utk murid Tahap 2 yang belum menguasai kemahiran membaca dan menulis dalam Bahasa Melayu. Diberikan bimbingan secara berfokus bagi mendukung Dasar Memartabatkan Bahasa Malaysia Memperkukuh Bahasa Inggeris (MBMMBI).

Saya sedekahkan modul yang boleh cikgu guna untuk tujuan PBBM bagi tahun 2021. Hanya sebagai bahan bantu, bukan sebagai modul wajib. Saya kumpulkan dan beri nilai tambah daripada lembaran kerja yang saya guna pada tahun lepas. Ada 35 petikan bergambar mudah.

Semoga bermanfaat. File penuh modul ini blh diambil di telegram BBM Cikgu Siti Zubaidah Musa di link berikut : https://bit.ly/BBMCikguSitiZubaidahMusa dan juga pautan di bawah post

Mohon jasa baik semua subscribe Channel YouTube saya ya https://youtube.com/c/CikguSitiZubaidahMusa

Saya akan release beberapa video dlm bulan ini. Pastikan tidak terlepas ūüėė

Modul-Petikan-Ringkas-Tanda-Baca-1

Download file penuh pdf dengan klik butang di bawah:

File Modul Petikan Ringkas

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier merupakan kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah.   https://www.youtube.com/watch?v=PnX8m33ZdS4   Matzier Digital telah membantu ramai ibu bapa dan anak-murid belajar matematik di...

Tips Matematik MFS: Tambah Teknik Pelengkap Puluh

Tips Matematik MFS: Tambah Teknik Pelengkap Puluh

Tambah Teknik Pelengkap Puluh Oleh:¬†Cikgu Mohd Fadli Salleh ¬†Mata Pelajaran:¬†Matematik ¬† Tahun/Tingkatan:¬†Kelas Umum   Tambah Teknik pelengkap puluh. Salah satu cara alternatif untuk belajar kira-kira tambah. Teknik ini tidak wajib murid guna dalam peperiksaan....

English Year 1 Topic 2: Let’s Play.

English Year 1 Topic 2: Let’s Play.

English Year 1 Topic 2: Let's Play. Oleh: English101 with Miss Dayana¬† Mata pelajaran: Bahasa Inggeris ¬† Tahun/Tingkatan:¬† ¬†Tahun 1   Assalamualaikum and hi everyone! Sharing with you 50 pages of home learning pack English Year 1 Topic 2: Let's Play. The learning...

teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate ¬Ľ