cikgu-fadli-online


Video Penukaran Nombor Bercampur kepada Pecahan Tidak Wajar (Basic)

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier-eazier
koleksi-premium-ebooks

Oleh: Mohd Fadli Salleh

Penukaran Nombor Bercampur kepada Pecahan Tidak Wajar (Basic)

Kami kongsi video asas Penukaran Nombor Bercampur kepada Pecahan Tidak Wajar pula hari ini. Wajib kuasai ya. Tolonglah. Geramnya Cikgu Fadli bila murid tahun 5 pun ramai lagi tak kuasai basic ini. Tak puas dengan video ni?

Nak lebih banyak bahan pelajaran dan juga video pengajaran Matematik?

Jemput juga join channel Telegram Cikgu Fadli T.me/MohdFadliSalleh untuk Tips Matematik dan Isu Pendidikan Semasa setiap hari. Sertai hampir 96k subscribers di sana ya! #MFS #Matematik #CikguMohdFadliSalleh

We hope that our sharing today will help your child education’s journey. Kindly share and thank you for visiting us at Cikgu Fadli Online.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


RUANG IKLAN

teroka-sains

LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »