Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rada susah, kita akn hindari dan benci. Kita dulu pernah kecil seperti mereka, dan kita faham sebenarnya apa yang dilalui oleh mereka.

Anak-sukar-belajar-pkp

Tambah-tambah, PKP membuatkan ramai murid tertinggal dalam pelajaran. Sekolah ditutup, ilmu tidak boleh disampaikan seperti biasa. Pembelajaran di rumah tidak semudah yang disangka. Ramai ibubapa menjadi singa, stress tak mampu nak memberi faham kepada anak mereka. Mereka faham soalan, mereka tahu jawapan, mereka tahu kira. Namun sebaik mereka ajar anak-anak mereka, anak-anak itu tidak faham tunjuk ajar mereka.

Itu menjadi masalah kebanyakan ibubapa sekarang. Bukan mereka tidak mahu bantu, bukan mereka tidak sokong pembelajaran anak-anak, namun faktor itu memain peranan.

Kini ada penyelesaian untuk masalah tersebut. Modul Mathzier. Satu modul yang Cikgu Fadli bina bersama 3 lagi guru pakar yang lain. Ia modul lengkap untuk mengatasi masalah tersebut. Ada rakaman video pengajaran sub topik demi sub topik. Anak-anak boleh tonton video tersebut berulang kali sehingga faham.

 

 

Rujuk pula nota lengkap siap contoh yang kami bina, kemudian terus buat modul latih tubi yang disertakan dengan skema jawapan sekali. Bahkan dalam setiap nota dan modul, turut ditulis muka surat buku teks yang murid perlu rujuk. Senang mereka nak rujuk semula atau buat latih tubi soalan buku teks pula.

Banyak testimoni yang diterima dari mereka yang dah pun dapatkan modul Mathzier ini. Baca sendiri testimoni ikhlas dari mereka ini.

testimoni-mathzier
testimoni-mathzier-1
testimoni--mathzier-4

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

 

Ayuh kita bantu anak-anak kita dalam pelajaran. Kita sokong mereka agar mereka terus minat dalam belajar.

#MFSEmpire #Mathzier

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.
cetak-for-mfs

JOM BERSEDEKAH

dana-kita

LANGGAN MELALUI EMAIL

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Translate »