tudung-si-comel
pentagonmath

forbam

 

Cikgu Norasma Salleh merupakan seorang Guru Cemerlang Sekolah Berasrama Penuh SMSPP yang berpengalaman selama 20 tahun.

19 tahun beliau menjadi penanda kertas Bahasa Malaysia SPM. Beliau melahirkan ramai pelajar mendapat A+ dalam PT3 dan SPM dalam 20 tahun ini.

Beliau juga aktif menyertai pertandingan inovasi peringkat kebangsaan dan Antarabangsa dan kerap kali memenangi Gold Medal.

Bahkan beliau dan pelajarnya terpilih mewakili negara dalam pertandingan inovasi peringkat Antarabangsa di Vietnam baru-baru ini namun disebabkan COVID-19, pertandingan itu ditangguhkan.

Beliau sangat aktif dalam jelajah ceramah untuk berkongsi ilmu agar lebih ramai pelajar dapat score A+ dalam peperiksaan.

Modul beliau banyak digunakan oleh guru-guru BM seluruh negara. Modulnya sangat mudah difahami, sangat menarik dan penuh dengan Formula Luar Biasa agar pelajar dapat score A+ dalam BM.

Kini Modul ForBaM ini didedahkan pada orang ramai. Beliau berkongsi formula mahal dan tips luar biasa ini kepada semua dalam 5 modul dan 4 video penerangan.

Harga asal Modul ForBaM ini ialah RM149. Namun kami tawarkan pada harga promosi CUMA #RM50 SAHAJA.

Diulang, hanya RM50 untuk 5 modul formula luar biasa dengan 4 video tau. Sangat berbaloi-baloi dan boleh dikongsi dengan anak-anak kita yang lain kerana modul ini sesuai untuk pelajar Tingkatan 1 hingga Tingkatan 5.

Jom dapatkan segera!

Hadiahkan anak-anak kalian Modul ForBaM yang sangat istimewa ini ya! Klik link ini segera untuk dapatkan : https://www.cikgufadli.com/forbam

Penting: Ini adalah modul digital dalam bentuk PDF dan video. Boleh download dan cetak, bukan buku fizikal ya.

#ForBam #MFSEmpire

T.me/EbookCikguFadli

Untuk Belian FORBAM klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

formula-bahasa-melayu-forbam

Klik butang "Saya ingin order ForBaM" sekarang!

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopeedurioo
belajar-sirah-nabimathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Arkib