tudung-si-comel
pentagonmath
tudung-khas-pra-sekolah

Posting kali ni saya nak share sikit tentang tudung khas untuk murid-murid pra sekolah.

Untuk pra sekolah ni murid-murid kena pakai tudung masuk dalam baju.

Kadang tue tudung labuh sangat, nak masuk dalam baju pun seksa. Bergumpal-gumpal jadinya.

TudungSiComel.com.my dorang ada keluarkan Tudung Khas untuk Pra Sekolah.

Apa yang istimewanya tudung nie, kelabuhan tudung lebih pendek dari biasa.

Mudah dan lebih selesa masuk ke dalam baju.

Walaupun nampak remeh, benda kecil sebegini boleh ganggu fokus anak-anak dalam kelas jugak.

Selain tudung Pra-Sekolah, dorang pun ada keluarkan Tudung Sekolah Istimewa dengan Jaminan 180 hari, tak selesa dorang pulangkan wang ๐Ÿ˜€๐Ÿ‘Œ

Yang belum cuba dan nak cuba tudung pra sekolah ni, saya sarankan korang terus pergi ke TudungSiComel.com.my ๐Ÿ˜ƒ

#MFS
#tudungsekolah
#tudungprasekolah
#jaminan180hari
#tudungsicomel

T.me/EbookCikguFadli

ebook-cikgu-hakim

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Keputusan Penempatan Tahun 1

Keputusan Penempatan Tahun 1

Assalamualaikum WBT dan Selamat Sejahtera, Tuan/Puan, Bermula jam 12:01 malam ini sehingga 31 Oktober 2023, keputusan penempatan Tahun 1 akan diumumkan di modul Pengurusan Awam https://idme.moe.gov.my Ibu bapa penjaga perlu membuat pengesahan terhadap keputusan yang...

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ Permohonan Kemasukan ke Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) bagi Tingkatan 1 & 4 tahun 2024 kini dibuka. Permohonan boleh dibuat secara dalam talian mulai ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐Ÿฏ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ด. Untuk...

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah. Biasa la beg sekarang tak tahan lasak. Tu lah, nak beli lain harga beg ni boleh tahan kerasnya. Malam tadi aku jumpa beg harga marhein. Tujuh lapan ringgit ja pun. Ni kalau tahan 5-6 bulan dah kira bagus sangat dah....



Shopee
belajar-sirah-nabi



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

October 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkib