cikgu-fadli-online


2 SEBAB Kenapa anak kita lemah Matematik ?

Jom ketahuinya!

mathzier

2 SEBAB Kenapa anak kita lemah Matematik?

1. Mereka tak tumpu perhatian semasa guru mengajar. Tiada ulangan dah sebaik habis topik. Cikgu terus move on ke topik seterusnya sebab silibus padat.

2. Anak kita keluar ke tandas, berlatih Choral Speaking dan sebagainya sehingga tertinggal apa yang cikgu ajar.

2-sebab-anak-lemah-matematik

Haaa, di sini pentingnya Mathzier. Semua topik Cikgu Fadli ajar melalui video macam dalam kelas. Boleh ulang tayang sampai betul-betul faham dan terus buat latihan dalam buku teks dan modul yang disediakan.

Lebih 300 soalan kami bina sendiri berdasarkan buku teks tau. Siap ada skema jawapan lagi. Elok sangat untuk anak-anak belajar secara kendiri atau dibantu ibubapa di rumah.

Bab-bab dalam Mathzier semuanya berasaskan silibus yang dipelajari di sekolah. Jadi mereka belajar di sekolah, pengukuhan pula melalui video, slide dan modul Mathzier, InsyaAllah cepat faham.

Dapatkan segera di link ini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Sekarang kami juga tawarkan combo jimat tau, nak beli satu bab sahaja pun boleh ya. Jom jadikan anak-anak mudah belajar Matematik dengan Mathzier.

P/S: Mathzier ni ada 6 bab untuk Tahun 4 dan 6. bagi Tahun 5 Cikgu Fadli akan launch bab 1 dan 2 pada 5hb April 2021 ini.

#MFSEmpire #Mathzier

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate ยป