tudung-si-comel
pentagonmath

2 SEBAB Kenapa anak kita lemah Matematik?

1. Mereka tak tumpu perhatian semasa guru mengajar. Tiada ulangan dah sebaik habis topik. Cikgu terus move on ke topik seterusnya sebab silibus padat.

2. Anak kita keluar ke tandas, berlatih Choral Speaking dan sebagainya sehingga tertinggal apa yang cikgu ajar.

2-sebab-anak-lemah-matematik

Haaa, di sini pentingnya Mathzier. Semua topik Cikgu Fadli ajar melalui video macam dalam kelas. Boleh ulang tayang sampai betul-betul faham dan terus buat latihan dalam buku teks dan modul yang disediakan.

Lebih 300 soalan kami bina sendiri berdasarkan buku teks tau. Siap ada skema jawapan lagi. Elok sangat untuk anak-anak belajar secara kendiri atau dibantu ibubapa di rumah.

Bab-bab dalam Mathzier semuanya berasaskan silibus yang dipelajari di sekolah. Jadi mereka belajar di sekolah, pengukuhan pula melalui video, slide dan modul Mathzier, InsyaAllah cepat faham.

Dapatkan segera di link ini :

Sekarang kami juga tawarkan combo jimat tau, nak beli satu bab sahaja pun boleh ya. Jom jadikan anak-anak mudah belajar Matematik dengan Mathzier.

P/S: Mathzier ni ada 6 bab untuk Tahun 4 dan 6. bagi Tahun 5 Cikgu Fadli akan launch bab 1 dan 2 pada 5hb April 2021 ini.

#MFSEmpire #Mathzier

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Mathzier Digital Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam

Mathzier Digital Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam

Mathzier Digital merupakan kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah. Mathzier Digital telah membantu ramai ibu bapa dan anak-murid belajar matematik di rumah. Anak-anak jadi minat dan seronok belajar...

Senarai Topik dalam Matzhier Digital Tahun 4, 5 dan 6

Senarai Topik dalam Matzhier Digital Tahun 4, 5 dan 6

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier. Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli ajar semua topik yang ada dalam buku teks dari awal sampai akhir. Kekuatan utama Mathzier ada pada rakaman...

Koleksi Testimonial Mathzier

Koleksi Testimonial Mathzier

Modul Mathzier adalah modul paling sukar Cikgu Fadli pernah hasilkan. Ia memakan masa, tenaga dan memenatkan. Bayangkan nak siapkan 6 bab makan masa setahun lebih. Tapi hasilnya sangat memuaskan hati beliau. Ibu ayah yang telah menggunakan Mathzier bagi membantu...



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib