cikgu-fadli-online


Modul Mathzier Bantu Ribuan Pelajar

Belajar Dari Rumah

mathzier

Alhamdulillah. Modul Mathzier yang Cikgu Fadli buat ini membantu ribuan murid-murid belajar dari rumah melalui rakaman video, nota padat dan modul latih tubi.

Akak ni beli pada 13hb, esoknya terus diemelkan modul tersebut. Anaknya terus belajar dan alhamdulillah, anak beliau suka dan faham. Syukurrrr.

mahzier-testimoni-2

Dah dapatkan dapatkan Mathzier untuk anak-anak Tahun 4 dan 6? Jika belum, cuba dulu satu atau dua bab. Kalau serasi, teruskan dengan bab seterusnya. Dapatkan dilink ini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Berita baik!
InsyaAllah untuk Mathzier Tahun 5, Cikgu Fadli akan lancarkan Bab 1 dan 2 pada 5hb April 2021 ini. Jadi kepada yang tertunggu-tunggu boleh save the date ya.

Mathzier setakat ini hanya untuk murid-murid Tahun 4,5 dan 6 sahaja. Ianya pakej Rakaman video, slideshow nota dan latih tubi. Link akan diemailkan, ianya bukan buku fizikal. Boleh download, tonton dan juga cetak.

Jom dapatkan segera!

#MFSEmpire #Mathzier

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate ยป