Seronok baca perkongsian ibubapa terutama yang ada anak autisme dan disleksia

tudung-si-comel
pentagonmath

autisme-disleksia

Seronok baca perkongsian ibubapa terutama yang ada anak autisme, disleksia ni. Memang anak-anak ini lebih mahir dalam bahasa rupanya.

Bahkan kanak-kanak normal biasa pun cepat kuasai bahasa bila tonton video kegemaran mereka dalam English. Antara video kegemaran anak-anak yang boleh tingkatkan kemahiran English adalah Baby Shark dan Number Blocks.

Galakkan anak-anak tonton tu ya, terutama Number Blocks tu. Dah la dapat improve English, anak-anak lebih mahir Matematik pula. 2 in 1 gituh.

Dua-dua video tu antara ratusan video yang ada kat Durioo+. Sebenarnya, Durioo+ ni sangat banyak video dalam English. Sampai ada pelanggan minta perbanyakkan juga dalam BM. Maka mereka buat dwi bahasa.

So sekarang di Durioo+ seimbang antara BM dan English. Satu platform Islamic tanpa ads yang berbaloi untuk langgan. Cuma serendah RM11.25 sahaja sebulan. Berbaloi kan?

Satu acc boleh guna 3 device serentak termasuk tv, laptop dan phone. Haaa, best. Langgan lah bagi yang belum langga ya. Klik ja sini untuk langgan :
https://duriooplus.com.my/langgan

🔥Pertanyaan Langganan boleh rujuk:
https://duriooplusmalaysia.wasap.my/

Join Telegram untuk update terkini:
T.me/DuriooPlus

#MFS

T.me/EbookCikguFadli

durioo

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula ! Tarikh 26 Mei - 5 Jun Promosi 🥳 6 bulan Harga Asal RM 77.40 Harga Promosi RM69 🥳 12 bulan Harga Asal RM 154.80 Harga Promosi RM135 Percuma 9 Buku Sample Little Ammar Yang paling best, setiap pembelian pakej 12 bulan akan...

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah? No worries mommy! TudungSiComel coming to the rescue! 😍 Boleh dapatkan Tudung Sekolah Awning Scuba di sini ya: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolahAwningScuba (Pilih warna 04 - Biru Pengawas) . ❣️Utk dapatkan Free Postage...

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah kan 😊 Saya ada jual tudung sekolah awning on-point original TudungSiComel. Cuma RM19.90 sahaja sehelai dengan Jaminan Istimewa 180 hari, tak selesa boleh tukar atau refund 😊 Yang penting anak-anak kesayangan kita...



Shopee
kempen-cuti-sekolah-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkib